"Kwaliteit heeft toekomst"

Al bijna dertig jaar zijn wij, Novi Kunststoffen, gespecialiseerd in het maken van kunststof onderdelen voor vul-, sluit- en etiketteermachines. In 1990 in Klundert opgericht door Jaap de Visser, en sinds 2015 onder volledige leiding van Wim van Loon zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de afvulindustrie en de wereld van de Kunststofbewerking. Niet alleen in Nederland, maar ook over de landsgrenzen. We zijn een klein, servicegericht bedrijf met een no-nonsense werkmethode en korte communicatielijnen. Hierdoor zijn we uiterst flexibel en kunnen we bij problemen snel schakelen en handelen. Dit resulteert in een verhoogde inzetbaarheid van machines van onze opdrachtgevers in diverse markten.

  • Afvulindustrie
  • Farmaceutische industrie
  • Machinebouw
  • Offshore
  • Bouw
  • Verpakkings industrie

Hoge kwaliteit en nauwkeurigheid
Met ons uitgebreide machinepark maken wij alle kunststof geleidedelen die nodig zijn voor het transporteren van flessen, flacons en potten door een afvulmachine. Denk hierbij bijvoorbeeld aan volledige sets formaatdelen, transportsterren, invoerwormen, geleidingen en keerders.
Het is vanzelfsprekend dat het ontwerpen en fabriceren van deze onderdelen met uiterste precisie gebeurt. Dit doen we met behulp van 3D tekenpakket/ CAD- CAM Systeem en de meest geavanceerde CNC-gestuurde freesmachines en conventionele frees- en draaibanken. Deze staan garant voor topkwaliteit en nauwkeurigheid: eigenschappen die onze opdrachtgevers in hoge mate waarderen. Evenals onze goede prijs-kwaliteitverhouding en onze snelle, doeltreffende oplevering van producten.

Maatwerk
Doordat het machinepark breed inzetbaar is en wij vele soorten onderdelen kunnen fabriceren, bedienen wij diverse markten. Het maken van kunststof onderdelen voor machines in de afvulindustrie is onze corebusiness, maar wij zijn ook thuis in het maken van bijvoorbeeld rubber- en rvs-onderdelen. Voor het leveren van maat- en seriewerk bent u bij ons aan het juiste adres!