"Kwaliteit heeft toekomst"

Voor het producen van kunststof onderdelen gebruiken we uitsluitend hoogwaardige kunststoffen in de vorm van platen of staven. Aan de hand van de toepassing bepalen we in overleg met de opdrachtgever het soort kunststof. Op verzoek is het mogelijk diverse materialen te laten testen. Wij leveren immers kunststof oplossingen op maat!


novi piramide


Half Fabrikaten

Plaat of stafmateriaal op maat nodig voor eigen bewerking ook dit leveren wij !

Diversiteit Kunststoffen

We werken met:

  • High performance kunststoffen
  • Engineering kunststoffen
  • Standaard kunststoffen

High performance kunststoffen
Deze kunststoffen blinken onder andere uit in hun slijtvastheid, gebruikstemperatuur (tot 300 ⁰C, geschikt voor heet water en stoom), chemische bestendigheid, lagere uitzettingscoëfficiënt en maatvastheid. Inzetbaar voor onder andere tandwielen, afsluiters en warmtewisselaars.

Engineering kunststoffen
Kenmerkend voor engineering kunststoffen zijn de goede mechanische eigenschappen. Deze kunststoffen zijn slijt-, slag- en drukvast en worden daarom vaak gebruikt in de machinebouw. Inzetbaar voor onder andere tandwielen, wormen en precisieonderdelen.

Standaard kunststoffen
Deze kunststoffen zijn breed toepasbaar. Ze hebben een goede chemische bestendigheid, een gebruikstemperatuur tot 100 ⁰C en prima mechanische eigenschappen. Inzetbaar voor onder andere kabelgoten en kabelklemmen.

Heeft u een vraag over specifieke materialen of een benodigde toepassing? Neem dan contact of voor passend advies.